За нас

Какво може да откриете за себе си в е Зала 21 още…
 

ЗА ЗАЛА 21

ЗА ЗАЛА 21


Когато създавахме Зала 21 искахме това да е уютното място на София за Йога и освобождаване на ума. Искахме хората да се чувстват добре тук и да чувстват мястото като свое. 

Вярваме, че сме постигнали този ефект или поне така казват нашите клиенти,приятели и гости на залата. Всеки усеща топлината и позитивната енергия на нашето място. Това им дава още и усещане за успех, и сигурност.

Какво може да откриете за себе си в е Зала 21 още…
 Изберете как да се грижите за своето тяло в зависимост от вашите нужди и предпочитания. Дали искате да влезете във форма с натоварващи-кардио тренировки с нашият FATBURNING , или имате нужда да забавите темпото и да се освободите от ежедневния стрес с класическа Хатха Йога – вие избирате.

ЙОГАЛАТЕС:

Йогалатес е система от упражнения, успешно съчетание на йога и пилатес.
Йогалатес се стреми към съвършен баланс между тяло и ум, дишане и движение. Упражненията започват с антистрес техники за загряване, следват пилатес упражнения на земя и се завършва с йога техники. Те са подходящи както за преодоляване на стреса, така и при болки в гърба. Чрез йогалатес се постига укрепване на мускулатурата без създаване на излишен обем като при силовите тренировки.

ЙОГА И ФЕТБЪРНИНГ ТРЕНИРОВКИ:

В нашата зала може да откриете своето спортно начинание. Ако желаете да се справите със стреса и напрежението на работното място, да подобрите своето тяло, ум и дух, за вас е подходяща нашата Хата Йога! Отличната ни локация ни прави достъпни от почти всяка точка на София. А за всички, които изпитват притеснения от претъпканите спортни зали, нашето място е идеално за тях. Залата не позволява наличие на прекалено големи групи, като по този начин успяваме да обърнем достатъчно внимание на нуждите на всеки от групата. Въпреки централното ни местоположение, залата е тиха и уютна. В сърцето на София вие ще можете да отслабнете, да върнете гъвкавостта и силата на тялото си, да придобиете блестяща и хубава кожа, спокоен ум и отлично здраве. Ако предпочитате динамичните спортове, за вас е нашата ФЕТБЪРНИНГ ТРЕНИРОВКА! Интензивни упражнения със собствена тежест на тялото и кратки почивки за бързи резултати. В тези тренировки отново не се грижим само за тялото. И тук работим върху отпускането на ума. Така мускулите и тялото се възстановяват по-бързо и резултатите идват по-лесно. Ум-дух и тяло-всичко е свързано! И ако не сте сигурни кое спортно начинание ще ви пасне най-добре, специално за вас първата тренировка е подарък от нас (БЕЗПЛАТНА както за ЙОГА, така и за ФАТБЪРНИНГ ТРЕНИРОВКИТЕ).

ЗАЛА ПОД НАЕМ:

Мястото за вашето събитие в сърцето на София – бул. Патриарх Евтимий 2А. Комуникативно и лесно за достъп място в близост до градски транспорт, метро, синя и зелена зони. Нашата зала побира между 20 и 25 седящи в тип презентация или друга формация. Уютна обстановка и приятно усещане от естествено дърво на пода и колоните. Залата е боядисана в неутрално бяло, за да е подходяща за всеки тип събитие. Оборудвана е с проектор и флипчарт за вашите презентации, както и с аудио система от 5 колони за качествен звук. Терасата е удобна за пушене в паузите. В залата има регулиращо LED осветление, подходящо както за силно осветена презентация, така и за цветни ефекти при събитие тип „Kоктейл”. Столовете могат да се прибират и имате възможност за ползване на 3 високи бар маси. Залата има допълнително помещение- кухня с бар, където можете да приготвяте вашия кетъринг или да ползвате хладилник, печка и други.

СЪБИТИЯ:

ЗАЛА 21 е подходяща за следните мероприятия: семинари, презентации, тренинги и обучения, фирмени коктейлни тържества, различни АРТ събития и благотворителни ивенти, детски рождени тържества, водене на спортни занимания (Йога, Пилатес, Аеробика, Тае Бо), нетуъркинг събития, водене на различни бизнес клубове или ако просто ви е необходимо пространство за своя работна дейност (COWORKING SPACE).
Ако имате идея за събитие, но нямате идея за неговата организация, ние можем да помогнем. Срещу сума по договаряне, ние ще организираме вашето събитие. И ще се погрижим за: кетъринг, обстановка, реклама и привличане на клиенти за събитието, DJ(ако е необходим) и други.

r

ЗАЛА 21

Не е подходяща за лични празненства след 23:30ч.

r

ЗАЛА 21

Има тераса за пушене- пушенето вътре в помещенията е забранено!

Зала 21

София, бул. Патриарх Евтимий 2А

ТЕЛЕФОН:
 +359 878 33 02 39

E-MAIL:
  info@zala21.com

АДРЕС:
София, бул. Патриарх Евтимий 2А

Зала 21

София, бул. Патриарх Евтимий 2А

ТЕЛЕФОН:
 +359 878 33 02 39

E-MAIL:
  info@zala21.com

АДРЕС:
София, бул. Патриарх Евтимий 2А