BEACH YOGA/Йога на открито на Cabana Rooftop Beach bar

 

Да правиш йога на открито не е просто тренировка. Това е преживяване на свързване с всичко около теб. С всеки дъх и с всяко докосване на въздуха и на слънцето ти зареждаш тялото с допълнително здраве и енергия. Сетивата се отварят и усещаш света и живота в неговата цялост, красота и дълбочина.

 

Ако искаш да опознаеш тази наслада с пълна сила, заповядай на нашата Йога на открито, която започваме да провеждаме на Cabana Rooftop Beach Bar!
Това е йога, която се провежда на покрива на една от най-известините и интересни сгради в София – сградата на WALLTOPIA. Там на тревната площ на най-луксозния Beach bar в София – Cabana Rooftop Beach bar ще може да се наслаждаваш на йога с гледка към града  и свеж въздух.

 

Започни деня си с енергизиращ старт с ЙОГА на ОТКРИТО. Очакваме те всеки понеделник, сряда и петък от 8:00 до 9:00ч. Запази своето място за йога още сега! Можеш да използваш и своята карта МУЛТИСПОРТ.

ЦЕНА БЕЗ КАРТА МУЛТИСПОРТ:  12ЛВ. / ТРЕНИРОВКА

 

ЗАПИШИ СЕ СЕГА НА ТЕЛЕФОН 0878330239 ИЛИ ЧРЕЗ ФОРМАТА.


*Бонус първа безплатна тренировка НЕ важи за Йогата на открито!


Практиките ще се провеждат САМО при сформирана група от минимум 4 човека, с предварително записване поне един ден преди практиката! Ще се свържем с Вас за потвърждение дали можете да присъствате! ЗАПИШИ СЕ СЕГА:

4 + 15 =