Диляна Панайотова- Диди

Диляна Панайотова- Диди

Основател и йога инструктор Зала 21

Диляна Панайоова е сертифициран йога инструктор по Хата Йога за начинаещи и средно напреднали. Както и един от създателите на ЗАЛА 21. Тя взима своя сертификат през 2013 година при Даниела Димчева, която от своя страна е завършила Гаятри Йога  Училище в Бангкок като Йога преподавател, както и НСА в София, със степен Йога треньор.

След като взима своя сертификат по йога, Диляна преподава в няколко спортни зали  в София. Започва да преподава и в провинцията в градове и села близо до София. Прави йога програми за вкъщи, води йога ритриити и пише статии за йога в своя блок – Йога Аз Мога. Посещава йога уъркшопи на световни имена в йога средите като: Дилън Уорнър и Джейсън Андерсън.

През 2017 година основава своята зала за йога – Зала 21. Като уютното място в центъра на София. Нейното желание е всеки човек да има място, където да забави темпото дори по средата на своето забързано ежедневие. Нейната е цел е да научи хората, как да се отпускат и да успокояват своя ум  точно в тези моменти и на тези места, където градът е най-бърз и най-шумен. Една ценна способност, необходима на всеки човек, в днешните така ангажирани и бързи времена. Необходима способност, за да може всеки да съхрани своя вътрешен мир и баланс!

Станислава Донева- Стаси

Станислава Донева- Стаси

Йога инструктор Зала 21- Хатха Йога и Виняса Флоу

Сертифициран инструктор по Хатха и Виняса флоу йога. Започва да се занимава активно с йога първоначално заради всички ползи,които усеща в тялото си. Йога и  помага  да се справи с болки в гърба и да подобри стойката си. Но колкото повече практикува толкова повече открива още ползи за тялото, ума и характера си. Искрено вярва, че йога помага на всеки, да се чувства по-добре – физически, ментално и духовно!

По време на нейните практики ще усетите желанието и да даде колкото може повече от себе си на своите ученици. Любовта и към движенията от йога правят всяка практика балансирана: предизвикателна точно колкото имате нужда и спокойна, достатъчно, за да отпуснете своето съзнание.