+359 878 33 02 39

„Запали искрата“

Йога Ритрийт

 

село Искрец

От 07.06.2019 до 09.06.2019

Отдай се на Йога практики, медитации, релакс, игри, планински разходки. Свържи се с природата и запали вътрешната си искра.

Кога?
От 7.06.2019 до 9.06.2019

Къде?
Прекрасната местност на село Искрец. Мястото с един от най-полезните за белите дробове въздух в България. Ще ти се отрази чудесно, ако си боледувал през зимата, имаш проблеми с белите дробове или просто искаш да подишаш чист въздух.

Максимален брой участници: 12 души

Да вярваш, че животът е приключение ти носи не само разнообразие, но и забавление. Да осъзнаваш и приемаш живота такъв, какъвто е. С всичките му страни и всичките му цветове е умение, на което йога ни учи. И сила, която развиваме постепенно, благодарение на своя вътрешен огън. С този Йога Ритрийт целта ми е да Запалим искрата във всеки участник!
Диляна Панайотова 

 •  

За приключението:
В началото на лятото в прекрасното село Искрец ще поемем по пътя на едно йога приключение, което ще ни помогне да запалим своята вътрешна искра. Благодарение на енергизиращи дихателни техники и специално подбрани йога упражнения, ще събудим своята вътрешна сила и  енергия. 

Всичко това ще ни помогне да погледнем на живота от един по-различен йога ъгъл.  И да се свържем със своята вътрешна искра и със своята интуиция.

 •  

За мястото:
Искрец е село в Западна България, на 45 км от София. Разположено е в Западна Стара планина и е част от Община Своге, Софийска област.  През него преминава Искрецка река, която се влива в река Искър при град Своге. Край селото са разположени три групи карстови извори, известни като Искрецки извори. Разположено е в нископланински район, като средната надморска височина е 595 метра.

На територията на с. Искрец има много пещери, сред които Душника, Мечата дупка (става въпрос за известната „Меча дупка“ при с.Меча поляна.), Извиралото и др. Пещерата „Душника“ е една от най-интересните в Понор планина, защото след крайния сифон може да се влезе в голямата водна система на планината, която тръгва от понорите в северната ѝ част.

Една от причините да изберем това място е климатът, който е известен със своята уникалност. По поречието на река Искрецка е установено наличието на специфичен микроклимат, характеризиращ се с много чист въздух и незначителния брой на дните с мъгли, което го прави подходящ за лечение на хора с белодробни заболявания и идеален за дихателни йога практики.

Водещ: Диляна Панайотова

Инструктор Хатха Йога

Диляна Панайотова  лицензиран Йога Инструктор по Хатха Йога с опит повече от 7 години.

Моята история:

Болката.
След дългогодишно, продължително оплакване от болки в ставите и кръста взех решението да  започна своето Йога приключение.

Преобразяването.
Йога ми помогна да се избавя от много от болките в ставите и да изправя кръста си, както и да подобря и променя изцяло физическата и ментална си форма.

Мисията. 
Моята мисия е да покажа на хората как могат да подобрят качеството на живота си, посредством Йога упраженения, дихателни техники и релаксация.

Какво е включено в Ритрийта:

 • Две нощувки в къща с басейн(в споделени и отделни стаи)
 • 6 хранения с вегетарианско меню(2 –закуски, 2-Обяда, 2-вечери)
 • 5 Йога практики /4 медитации/ 6 дихателни практики/Игри

 

Какво не е включено в Ритрийта:

 • Превоз
 • Сувенири от местността
 • Други

ЗАПИШИ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ ОТСТЪПКА ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ

ЗАПИСВАНЕ

Как да се запиша?

Лесно е! За да се запишете, просто попълнете име, телефон и имейл във формата за регистрация, в края на тази страница.

Ще получите от нас обаждане с информация, която Ви е нужна и данни за плащане.

Записването не гарантира присъствие на ритрийта. То се гарантира само при заплащане на минимум 50% от сумата до 2 дни след записването. Останалата сума се заплаща до 20.05.2019, за записване след тази дата се заплаща цялата сума на ритрийта.

За кого е подходящ ритрийта?
Ритрийта е подходящ, както за напълно начинаещи, така и за срено напреднали в своята йога! За всеки, който желае да запали искрата в себе си и да се наслади на чист въздух и приорода.

Имате въпроси?
Свържете се директно с Диди на телефон:
0878330239

КАКВО ДА СИ НОСИМ:

 

 • Удобно облекло за йога
 • Дрехи, обувки, якета за разходки в планината
 • Шапка за слънце и слънцезащитен крем
 • Бутилка за вода за многократна употреба
 • Бански и плажна кърпа
 • Джапанки/чехли
 • По желание: собствена йога постелка. Осигуряваме постелки за всички участници.
Ако искате да изпитате по-голяма дълбочина от всички ползи на това преживяване, ние ви съветваме да държите изключени мобилните си  телефони от началото до края на ритрийта. И да провеждате обаждания само по спешност.

До началото остават:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

%

Заети места до момента

Регистрирайте се сега и вземете отстъпката за ранно записване
ФОРМА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

6 + 7 =

Условия за анулиране на резервация:

 • При анулиране на резервации 20 или повече дни преди началото на престоя, сумата се възстановява напълно.
 • При анулиране на резервации от 10 до 20 дни преди началото на престоя, сумата се възстановява на 50%.
 • При анулиране 10 или по-малко дни преди събитието или неявяване, сумата не се възстановява.
 • Не се възстановяват суми в случай на напускане на събитието по-рано от предвиденото.
 • Събитието ще се осъществи при минимум 5 потвърдени участници.

!Организаторът си запазва правото да прави промени в офертата и програмата, ако важни обстоятелства го налагат, като потребителят ще бъде уведомен за това чрез имейл или обаждане!