+359 878 33 02 39
Диляна Панайотова- Диди

Диляна Панайотова- Диди

Основател и йога инструктор в Зала 21

Диляна Панайоова е сертифициран йога инструктор по Хата Йога за начинаещи и средно напреднали. Както и един от създателите на ЗАЛА 21. Тя взима своя сертификат през 2013 година при Даниела Димчева, която от своя страна е завършила Гаятри Йога  Училище в Бангкок като Йога преподавател, както и НСА в София, със степен Йога треньор.

След като взима своя сертификат по йога, Диляна преподава в няколко спортни зали  в София. Започва да преподава и в провинцията в градове и села близо до София. Прави йога програми за вкъщи, води йога ритриити и пише статии за йога в своя блок – Йога Аз Мога. Посещава йога уъркшопи на световни имена в йога средите като: Дилън Уорнър и Джейсън Андерсън.

През 2017 година основава своята зала за йога – Зала 21. Като уютното място в центъра на София. Нейното желание е всеки човек да има място, където да забави темпото дори по средата на своето забързано ежедневие. Нейната е цел е да научи хората, как да се отпускат и да успокояват своя ум  точно в тези моменти и на тези места, където градът е най-бърз и най-шумен. Една ценна способност, необходима на всеки човек, в днешните така ангажирани и бързи времена. Необходима способност, за да може всеки да съхрани своя вътрешен мир и баланс!

Класове:

Понеделник: 18:30 – 20:00ч Ин-Хатха практика с Нидра релаксация

Вторник и Четвъртък: 8:30 – 9:30ч – Пилатес и 17:50 – 19:10ч.   – Антистрес Йога 

Сряда и Петък: 12:00 – 13::00ч. – Обеден Хатха/Виняса флоу и от 18:45 – 19:45ч. – Fat burning Йога

Марияна Ставрева – МериЯн

Марияна Ставрева – МериЯн

Йога инструктор Зала 21- Хатха Йога и Виняса Флоу

Сертифициран треньор по Хатха йога 

Марияна завършва следдипломна квалификация по йога към Българска Федерация по йога и Национална спортна академия.

Преминала курс по „Въздушна Йога за преподаватели и желаещи да задълбочат практиката“ към  Българско йога общество Дивали.

Запалва се по йога като дете, впечатлена от книгата „Йога“ на Венцеслав Евтимов. Оттогава досега йога присъства в живота и под различни форми и проявления. Преминава през разнообразни практики като тези, в които се фокусира са хатха йога и йога практики за женската енергия. Според нея йога е начин на мислене, йога е начин на живот, йога е за всички. Желанието и е йога знанието да достигне до повече хора, които да усетят благотворното му действие върху физическото и психическото си здраве и затова с радост го разпространява. Като жена се интересува и акцентира на практиките за събуждане и развиване на женската енергия.

Класове:                                                                                                          

Вторник и Четвъртък 19:30 – Класическа хатха йога за всички

Практиката по хатха йога включва физически пози (асани), дихателни техники и релаксация. Подходяща е за всички възрасти и нива. Работи се в малки групи и степента на сложност на асаните е съобразена с нивото и възможностите на всеки практикуващ.

Хатха йога е йога на тялото, на физическото и умственото здраве. Чрез нея подобряваме гъвкавостта си, тонизираме мускулите, ускоряваме метаболизма, контролираме дишането и успокояваме ума. Редовните практики по хатха йога ни правят по-здрави и млади, спокойни, изпълнени с любов и хармония.